Kurs og konferanse i våre nye og moderne lokaler?

Midt i havgapet, i pakt med naturen og ved starten av Dronningruta kan du og din bedrift samles til noe helt spesielt og annerledes.

På Nyken Resort kan dere leie nye og moderne kurs- og konferanselokaler i  langhuset, for grupper fra 6 til 30 personer.

I andre etasje i langhuset har vi et konferanselokale på ca. 60 kvm, med plass til rundt 30 personer. Møterommet er utstyrt med moderne fasiliteter som smart-TV og Logitech Group for digitale møter.

I første etasje har vi restauranten med plass til ca. 40 stk. Ved nærmere avtale kan det også være mulig å benytte seg av restauranten til større grupper. En konferansevert vil være tilgjengelig under hele oppholdet.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger!

Dere kan velge vår kurs- og konferanse grunnpakke eller velge å utvide og skreddersy den etter deres ønsker og behov.

Vi kan komme med forslag og legge til rette for aktiviteter og opplevelser. Se mer her om opplevelser i nærområdet: nyken.no/opplevelser

Mat

Bespisning (frokost, lunsj og middag) er mulig i vår  restaurant.

Overnatting

Nyken Resort har gode overnattingsmuligheter med høy standard. Vi har en leilighet med plass til 5 personer, samt et hus med plass for 7. Trenger dere flere plasser er vi behjelpelige. Få mer informasjon og sjekk tilgjengeligheten her.

Vi er fleksible og opptatte av gjestene skal få en god opplevelse og et godt opphold hos oss. God planlegging er vårt fokus og vi kommer til å løpende dialog med dere frem til kursdag.

Vi håper dere velger å legge deres kurs og konferanser til Nyken Resort.

Vi tilbyr:

Konferanserom fra 6 til 30 personer

Matservering fra egen restaurant

Overnatting

Aktiviteter og opplevelser

Perfekte rammer for fokus, kreativitet og inspirasjon

Booking:

Våre kurs- og konferanserom:

Konferanserom

  • 60 kvm
  • Klasserom: 30 personer
  • Hestesko: 24 personer
  • Grupper: 5 grupper 6 personer
  • WiFi, Storskjerm, lydanlegg, Logitech Group for nettmøter.

Booking